вівторок, 26 листопада 2013 р.

Як зустрічати Новий рік - 2014. Як зустріти рік Коня!

Як зустрічати Новий рік - 2014. Як зустріти рік Коня!

Попереду нас чекає Новий рік 2014. Це рік синього дерев'яного Коня за східним календарем. І хоча він вступить у свої права лише 10 лютого, ми за традицією будемо зустрічати його в новорічну ніч.

Щоб Кінь був прихильним протягом усього періоду правління, потрібно задобрити її. Уважно поставтеся до вибору свого новорічного вбрання. Заздалегідь вирішите питання про те, що одягнути на Новий рік 2014. Не забудьте про прикрасу будинку, використовуючи для цього поробки до Нового року, і святкове новорічне меню.

Кінь не любить біганини і зайвого шуму. Щоб не дратувати Коня зайвої метушнею, заздалегідь підготуйте святковий стіл і запросіть гостей. Гороскоп на 2014 рік радить всім знакам уникати великих галасливих компаній з незнайомими людьми.

На новорічну ялинку на саме видне місце помістіть фігурку Коня. Нехай вона приверне у ваш будинок благополуччя, багатство і радість. По дому можна розвісити скляні прикраси і розставити скляні статуетки коней.

У новорічному меню обов'язково мають бути м'ясні страви в асортименті. У природі немає Коней - вегетаріанців. Центральним блюдом нехай стане індичка або кролик, запечені в духовці, на грилі або тушковані на сковороді. Знайдіть місце на святковому столі і для салатів. Крім того, синій дерев'яний Кінь любить рибу. Не обмежуйте себе у виборі. Делікатесні закуски прикрасьте зеленню. На середину столу поставте вазу з гілочкою сосни. На Сході це символ благополуччя і довголіття.

У святковому одязі перевагу віддайте темно-синім, сріблястим і зеленим нарядам. У новорічну ніч важливо розслабитися, прогнати похмурі думки і впустити у своє серце тільки позитивні і приємні події. У новорічну ніч не забудьте загадати бажання під бій курантів. Якщо ви попадете примхливому Коні, то він обов'язково виконає всі ваші бажання і цей рік Коня 2014 буде для Вас найщасливішим !

Як зустрічати Новий рік - 2014. Як зустріти рік Коня!

Немає коментарів:

Дописати коментар