вівторок, 17 лютого 2015 р.

8 березня наближається

Скоро 8 березня і більшість чоловіків чухають голову, що купити, що придбати так щоб і по кишені сильно не вдарило і щоб не образити увесь домашній і робочий жіночий колектив. В першу чергу це жінка і теща (у кого вона є, а у кого нема, той і ще щаслива людина :-)). І на роботі незабути б привітати усіх. Ну на роботі це таке, а ось домашніх жінок ні в якому разі образити не можна. А то можна потім вести напівголодне життя (або як мінімум тиждень недожиття:-) ).

8 березня настільки увійшло в сучасне життя українців, що без нього уже просто немислимий прихід весни. Але що ж на нього подарувати. Кожен з чоловіків виходить по різному. Мінімальний набір для співробітниць, квіти. На роботі легше, тут можна компанією чоловіків щось придумати і привітати зараз усіх і стіл накрити. Вдома ж потрібно усіх жінок привітати індивідуально і, знову ж, щоб не образити. Тут мінімальний набір букет квітів + якась дрібничка (бажано корисна) і ще можна все це доповнити шоколадом та вином/шампанським. Букет квітів можна замінити якимось живим вазоном (тобто квітами в горщику). Щодо дрібнички, то  мінімум - це чашка, проте на-жаль чашки переважно довговічні і за останні роки їх уже надарували стільки, що ще на десяток років хватить. Пощастило хіба тим чоловікам, чиї дружини люблять бити часто посуду :-). Усім іншими потрібно включати фантазію. Хіба що жінки самі закажуть що вони хочуть. На цю тему, нещодавно зустрів анекдот:

"Маленькі хитрощі. Якщо 8 Березня вам подарували не те, про що ви мріяли, тоді, наступного разу мріяти треба голосніше!"

і ще:

"Кожному чоловікові, який купив на 8 березня сковорідку - каска у подарунок!"

Щоправда, якщо дружина мріє про мерседес, а грошей в кишені, хіба що на іграшкову модель китайського випуску для сина, то тут запитувати в дружини що вона хоче небезпечно...

Не старіє в усі роки різна біжутерія, а також прикраси з золота та срібла. Це мабуть найбільш оптимальний варіант, оскільки жінкам прикраси зайвими не бувають і, однаково, що уже вся шухляда забита ними. Можна дарувати також різного роду технічні новинки, іграшки (щоправда не варто дарити м'які іграшки розмірами більше ніж метр на метр), з подарунками одягу також слід бути обережним. Не-старіють різного роду статуетки, проте тут також проблема, якщо їх уже в домі немає куди дівати, то нові статуетки сильної радості не принесуть... Загалом є над чим подумати... Свято наближається... :)


8 березня, 8 марта


Немає коментарів:

Дописати коментар