неділю, 11 жовтня 2015 р.

Вітання з Днем працівників сільського господарства!



День працівніків сільського господарства відзначається в Україні щорічно в третю неділю листопада згідно з Указом Президента № 428/93 від 7 жовтня 1993 року. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. 


Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вам і вашим рідним, на благо розквіту України та піднесення добробуту всього нашого славного народу.

Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Бажаємо всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!
***** 
Коли любов не має меж,
Коли душа не знає втоми,
Коли Землею ти живеш -
Праця твоя стає святою!

*****
Сільське господарство годує нас усіх,
Усіх кого любим, старих і молодих.
Без їжі нам не вижить у нашому житті,
І праця в вас найкраща, хоча і на землі!
Спасибі вам за те, що пораєтесь в полі,
Ми дякуємо вам, за ваші, за мозолі.
І всі ми вас вітаєм, із професійним святом,
Любові вам даруєм, і радості багато!

*****
Шановні працівники сільського господарства!
Щиро вітаємо Вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!
З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.
Впевнені у тому, що Ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі.
Щиро вдячні Вам за любов до землі, терпіння і витримку.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!
*****
З професійним святом - Днем працівників сільського господарства:
Щастя Вам, усмішок, щедрої долі,
Серце хай гріє людська доброта,
Втоми не знайте ні в чому й ніколи
І будьте здорові на довгі літа.

*****
Зі святом!
Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв.
Тож щиро вітаю людей цієї професії – хліборобів, виноградарів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі зі святом. Бажаю всім успіхів у праці, енергії, здоров’я міцного, нехай кожному з вас щедро віддячує професійна нива. Тепла і затишку вашим родинам, щедрого святкового застілля.

*****

Щиро вітаю Вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!
Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку. Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця. Велика подяка Вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі. Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та труд. Нехай Божа іскра Вашого таланту спалахне в серцях дітей та онуків, які продовжать славний родовід пасічників на нашій квітучій і благословенній батьківській землі!
Я бажаю Вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної снаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України.
Навчимося  у бджіл єдності! І тоді, я впевнена, що  наполегливість, працелюбність наших аграріїв і пасічників сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі в цілому.
*****

Шановні трудівники села!
Щиро і сердечно вітаємо Вас з Днем працівників сільського господарства.
Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду.
У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.
Бажаємо всім сільським трудівникам міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.Зі святом!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар